Otrokovické koupaliště zahájilo sezonu

OTROKOVICE - Vzhledem k příznivým klimatickým podmínkám bylo otevřeno Městské koupaliště Otrokovice. Rekreační oblast Štěrkoviště bude až do začátku prázdnin bez poplatku, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Stehlíková.

„Obvykle otevíráme koupaliště na přelomu května a června. Loni to bylo 27. května. Letos bylo v Otrokovicích počasí takové, že ještě v pátek 31. května 2019 ráno lidem v bytech hřály radiátory. S ohledem na letní teploty, jsme se pak po konzultaci s vedením města rozhodli zahájit rekreační sezonu na koupališti 4. června,“ uvedl Tomáš Morys, jednatel městské společnosti TEHOS, která spravuje areál Městského koupaliště Otrokovice.

Vzhledem k náhlé a prudké změně počasí začali pracovníci TEHOSU provádět přípravné a technicko-provozní práce. „Bylo potřeba urychleně dokončit některé přípravné práce, které s ohledem na nepříznivé počasí nebylo možné provést dříve. Operativně je třeba také zprovoznit bufet na koupališti, v tomto ohledu je možné, že v prvních dnech bude nabízen omezený sortiment, který bude postupně doplňován,“ dodal Tomáš Morys.

Až do 15. června bude koupaliště v provozu od 10.00 do 18.00 hodin, od 16. června do 15. srpna bude otevírací doba prodloužena o hodinu, tedy do 19.00 hodin a od 16. srpna do konce sezony budou brány koupaliště otevřené opět od 10.00 do 18.00 hodin.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x