Anketa má v Uherském Hradišti vylepšit MHD

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Uherskohradišťská radnice připravila anketu k MHD, které se obyvatelé města mohou zúčastnit elektronicky nebo písemně. Cílem je vylepšit MHD, serveru Zlin.cz to řekl mluvčí města Jan Pášma.

Uherské Hradiště společně se Starým Městem a Kunovicemi pracuje na zásadní proměně autobusové městské hromadné dopravy. „Chceme, aby nová MHD byla moderní, pohodlná, dostupná a pro pohyb ve městech efektivnější než doprava automobilem,“ upřesnil Pášma.

Tento cíl je možné splnit za předpokladu, že příprava a nastavení linek nové MHD bude vycházet z reálných poznatků o jejím stávajícím fungování a nedostatcích. Proto vedení města potřebuje získat co nejvíce informací o tom, zda a jak městskou autobusovou dopravu lidé využívají, co jim na ní vadí, či co jim znemožňuje její využití.

„Účast v anketě je dobrovolná, avšak každá získaná informace může pomoci vylepšit MHD v našem souměstí. Všechny získané údaje budou zpracovány anonymně,“ doplnil Pášma.

Anketní lístek lze vyplnit písemně či elektronicky. Vyplněný anketní lístek je řeba odevzdat do konce června do uren umístěných v Městském informačním centru v Jezuitské koleji na Masarykově náměstí 21, nebo na podatelně Městského úřadu, Masarykovo náměstí 19 v Uherském Hradišti. Na těchto místech jsou také anketní lístky k vyzvednutí a vyplnění.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x