Zlínský zámek nabídne výstavu diplomových prací vysokoškoláků

ZLÍN – Výstavu diplomových prací studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nabídne od středy zlínský zámek. Na jednom místě se představí výtvarné projekty, design i filmy, řekl serveru Zlin.cz Jan Malý z tiskového oddělení univerzity.

Vernisáž se uskuteční ve středu od 17:00 na zámeckém nádvoří. Veřejnost bude mít možnost práce vidět až do 12. července v době od 12:00 do 17:00. „Výstava diplomových prací nabízí pestrou paletu atraktivních výstupů a je nepochybně zajímavá pro širokou veřejnost, protože výsledky prací marketingových specialistů, designérů, nebo filmařů se bezprostředně odrážejí v našem každodenním životě, jenom si jejich důležitost možná tak úplně neuvědomujeme,“ řekla děkanka fakulty Irena Armutidisová.

Práce budou od studentů, kteří ukončili magisterské studium v akademickém roce 2018/2019 na Ústavu marketingových komunikací a v ateliérech Animovaná tvorba, Audiovizuální tvorba, Design obuvi, Design oděvu, Design skla, Digitální design, Grafický design, Produktový design, Prostorová tvorba, Průmyslový design a Reklamní fotografie na Fakultě multimediálních komunikací.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x