Letošní Regatu ovládl King Kong a včelka Mája

HOLEŠOV - O víkendu proběhl devátý ročník oblíbeného rodinného festivalu Holešovská Regata. Jako každý rok byl i letos festival dvoudenní a navštívilo jej přes 16 tisíc návštěvníků. Přinášíme vám fotogalerii z jeho druhého dne.

Do populární soutěže netradičních plavidel se v tomto roce přihlásilo celkem 19 posádek. Cenu odborné poroty vyhrála loď s názvem KING KONG, kterou sestavili studenti Střední školy nábytkářské a obchodní z Bystřice pod Hostýnem. Srdce a cenu diváků pak vybojovala Základní škola Choryně se svou pohádkovou Včelkou Májou.

Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky se zúčastnila dvacítka odvážlivců, kteří se pokusili pokořit 24 metrů dlouhou a 25 centimetrů širokou lávku. Povedlo se to pouze dvěma borcům, z nichž lepší čas a tedy mistrovský titul získal holešovský rodák Jiří Svak.

V průběhu obou dnů na pódiu vystoupila celá řada známých zpěváků a kapel – Jelen, Desmod, Wohnout, Tublatanka, Vašo Patejdl, Richard Krajčo, Ondřej Havelka, Lucie Redlová a další. O sobotní finále se postarala kapela Tata Bojs, která svůj koncert doplnila speciálními vizuálními efekty. Při poslední písni vyjel frontman kapely Milan Cais vysoko nad hlavy diváků a za jeho zády byl odpálen slavnostní ohňostroj.

„Devítku máme úspěšně za sebou a už máme v mysli příští jubilejní desítku, kterou bychom rádi vyšperkovali hlavně pro naše věrné festivalové publikum. Můžu prozradit, že v hlavních kapelách příštího roku už máme skoro jasno. Vše zveřejníme tradičně na podzim. Myslím, že je určitě na co se těšit,“ uvedl Michal Žáček, ředitel pořádající Agentury Velryba.

Příští jubilejní desátý ročník festivalu Holešovská Regata se uskuteční v termínu 19. a 20. června 2020.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163820′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2382‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163820‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x