Pohár primátora si tentokrát odnesli hasiči z Mladcové

ZLÍN - Jubilejní XX. ročník hasičské soutěže O putovní pohár primátora města Zlína tentokrát nejlépe zvládli hasiči z Mladcové. Serveru Zlin.cz to za zlínskou radnici sdělila Irena Orságová.

 I letos se soutěžního klání o prestižní pohár zúčastnilo všech 13 jednotek sboru dobrovolných hasičů, které město Zlín zřizuje. Nejlepší časy a výkony vynesly na nejvyšší příčku jednotku sboru dobrovolných hasičů místní části Zlín-Mladcová, která si odvezla zcela nový putovní pohár.

„V předchozích ročnících získala hasičská jednotka z Jaroslavic tři prvenství v řadě za sebou a podle nepsaných hasičských pravidel tak získala vloni pohár do vlastnictví. Z tohoto důvodu byl pro letošní ročník vyroben nový pohár, který bude po celý rok vlastnit vítězná jednotka z Mladcové,“ vysvětlila Orságová.

Loňský vítěz, dobrovolní hasiči z Jaroslavic, letos dosáhl na stříbrnou příčku a třetí místo si odvezli hasiči z Prštného.

Podpořit soutěžící přijel do sportovního areálu hasičů Pod Chlumem ve Lhotce také primátor města Zlína Jiří Korec, který všem hasičům za záslužnou činnost poděkoval a osobně předal ceny a poháry vítězům.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x