Dvě dopravní nehody na I/50 mezi Uherským Hradištěm a Uherským Brodem zkomplikovaly odpolední provoz

UHERSKOHRADIŠŤSKO - Profesionální hasiči z Uherského Brodu a z Uherského Hradiště zasahovali nezávisle na sobě u dvou dopravních nehod nákladních vozidel s osobními automobily.

První nehoda u obce Veletiny byla hasičům ohlášena v 16:20 hodin. Bylo ohlášeno, že osobní automobil je mimo silnici I/50 a cestující osoby jsou mimo automobil. K nehodě vyjeli profesionální hasiči z Uherského Brodu. Hasiči průzkumem zjistili, že došlo k nehodě dvou osobních automobilů a jedna zraněná osoba je v péči zdravotníků. Následně byla převezena do nemocnice. Hasiči proto odpojili u obou osobních automobilů akubaterie. Následně zjistili, že k dopravní nehodě došlo po předchozí boční srážce jednoho osobního automobilu s návěsem nákladního vozidla.

Za nehodou se vytvořila kolona vozidel v délce asi 1 kilometru a dosahovala až k obci Podolí.

Druhá nehoda u obce Podolí byla hasičům nahlášena v 17:21 hodin. Zde došlo k boční srážce dvou nákladních vozidel a následně k poškození 3 osobních automobilů. Oba řidiči z nákladních vozidel byli zraněni. V jednom z osobních automobilů byla zraněna jedna osoba.

Silnice I/50 byla v době šetření nehody oboustranně uzavřena.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163832′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2390‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163832‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x