Policie hledá svědky nehody, při které mělo auto srazit mladou cyklistku

VALAŠSKOKLOBOUCKO - Policie hledá svědky nehody na Valašskokloboucku, při které údajně neznámý řidič srazil mladou cyklistku a ujel. Serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

V pondělí 24. června v 17.35 hodin mezi obcemi Valašské Klobouky a Lačnov na Zlínsku havarovala na jízdním kole jednatřicetiletá žena z Valašských Klobouk. Při pádu utrpěla lehké zranění, se kterým ji záchranáři převezli do nemocnice.

„Ženu ležící u cesty zahlédla ze svého vozidla řidička, která projížděla v osobním vozidle kolem ní. Zastavila a zeptala se, co se stalo. Žena sdělila, že ji srazilo projíždějící vozidlo, když jela na jízdním kole. Řidička proto zavolala záchranáře a policii,“ poznamenala Kozumplíková.

Dopravní policisté ovšem na místě nenašli stopy po dopravní nehodě. „Žádáme proto případné svědky, kteří viděli v pondělí v 17.30 hodin na silnici mezi obcemi Valašské Klobouky a Lačnov, jak vozidlo srazilo cyklistku, aby nám poznatky k vozidlu či jeho řidiči předali na lince tísňového volání policie – 158,“ dodala Kozumplíková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x