Zlínská radnice vyhlašuje další fotosoutěž, tentokrát pro milovníky cestování

ZLÍN - Oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Zlína vyhlašuje novou fotosoutěž pro milovníky fotografování a cestování. Server Zlin.cz o tom informoval Lukáš Fabián z tiskového oddělení zlínské radnice.

Fotosoutěže se může zúčastnit každý, kdo do 30. září 2019 pošle fotku z cest, ať už z naší republiky nebo ze zahraničí, na které se objeví některá z věcí z nové kolekce „Rozvaž se ve Zlíně“. „Ve zlínském informačním středisku si můžete vybrat z široké nabídky praktických věcí, jakými jsou například batůžek, tričko, plecháček, ponožky a další,“ doplnila Eva Manišová, vedoucí oddělení.

Fotografie mohou soutěžící vkládat do komentáře k příspěvku s fotosoutěží na facebookových stránkách města. O vítězi se bude po uvedeném termínu hlasovat. „Vítěz s nejvyšším počtem ,liků´ dostane atraktivní dárky,“ dodal Fabián.

Autorkou grafického ztvárnění turistických předmětů je Silvie Jakoubková. „Cílem bylo vytvořit set turistických předmětů pro město Zlín. Tento set má dva hlavní myšlenkové pilíře, kterými jsou dvě nejsilnější asociace s tímto městem, a to architektura a Baťa. Proto jsem si vybrala několik dominantních staveb tohoto města a rozhodla se je ztvárnit netradiční stylizací, která se odklání od pravidel perspektivy a zobrazuje stavby svou cestou. Zároveň jsou v hlavním motivu stavby do prostoru umístěny tak, aby jejich poloha odpovídala poloze reálných staveb na geografické mapě,“ uvedla Jakoubková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x