Návrat neztraceného syna. Tomáš Poznar pokračuje ve Zlíně

ZLÍN - To jednou takhle seděl na tiskovce tehdejší trenér Liberce Jindřich Trpišovský a pravil: "O toho Poznara bych opravdu hodně stál, je to jeden z našich nejlepších útočníků." Vysoký forvard Zlína se ovšem nelíbil jenom jemu a brzy po pořádných "hejbání přestupových škatulat" podepsal na ještě lepší adrese. V Plzni.

Ale osudy bývají různé, ve Štruncových sadech se dostal do báječné formy Krmenčík a Poznar, nejlepší střelec v přípravě, pak spíše paběrkoval. Přitom právě on, dříč a motor předních vojů, potřebuje ze všeho nejvíc hrát a hrát.

Pak si zahrál v Baníku Ostrava, poté pořád jako kmenový hráč Plzně nabral směr Zlín.

Nu a teď je zpět. Podepsal ve svých třiceti letech tříletý kontrakt.

„Slíbil jsem, že pokud zůstanu v naší lize, je tohle první volba, nějaké nabídky byly z různých destinací, hlava mi ale řekla, ať hraji doma. Navíc jsem dostal od klubu velmi dobré podmínky, tak se moc těším,“ oznámil hráč poté, co se znovu stal plnohodnotným členem kádru. Zranění by mělo být pryč a za dva týdny hraje ve Zlíně mistrovská Slavia.

„Jasně, moc se těším, doma je doma, přijdou pěkné zápasy, liga je tu brzy,“ hlásil muž, který před čtyřmi lety vychytal v brance svému Zlínu postup v poháru. Inu, univerzál se nezapře.

Pro Zlín opravdu velmi důležitá posila, i když se to tak vzhledem k poslednímu účinkování ve žlutomodrém coby host vlastně ani nezdá.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x