Ve zlínské nemocnici začala platit uzavírka

ZLÍN - V areálu Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně se do čtvrtka 4. července rekonstruuje vozovka mezi budovami 21 a 13 ve směru od vjezdu z ulice Zálešná až po zatáčku u budovy trafostanice nad lineárním urychlovačem. Ve čtvrtek si práce vyžádají úplné uzavření ulice pro vozidla, a to v čase od 6.00 do 16.00 hodin, s výjimkou sanitek. Vozovka bude uzavřena až po budovu porodnice, serveru Zlin.cz to sdělil PR specialista Nemocnic Zlínského kraje Zdeněk Dvořák.

Vjezd do areálu bude ve čtvrtek zajištěn u budovy prádelny a na východní straně areálu. Vstup do přístavby 21A k lineárnímu urychlovači bude primárně přes budovu 21 přes spojovací krček, případně po chodníku na východní straně budovy 21. „Za případné komplikace se pacientům a návštěvníkům nemocnice i našim zaměstnancům omlouváme,“ konstatoval Dvořák.

V pondělí 1. července byla zahájena oprava chodníku a obrubníku podél východní strany budovy č. 21 onkologie. Výměny se tu dočkají rozpadlé silniční obrubníky a lokálně bude vyrovnána betonová dlažba.

V úterý 2. července bude odfrézována stávající vrstva asfaltového krytu po betonový podklad. Vše bude provedeno za omezeného provozu vozidel.

Ve středu 3. července budou ručně vybourány zbývající stávající vrstvy asfaltového krytu po betonový podklad okolo obrubníků a kanalizačních šachet a tyto práce se uskuteční za běžného omezeného provozu vozidel.

Ve čtvrtek 4. července od 6.00 do 8.00 hodin bude proveden penetrační nástřik vozovky. Od cca 8.00 do 11.00 hodin začne pokládka nové finální asfaltové vrstvy vozovky. Poté musí vše vyzrát a přibližně v 16.00 hodin bude vozovka zprůjezdněna.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x