Nejstarší obyvatelka Otrokovic oslavila 105. narozeniny

OTROKOVICE - Nejstarší obyvatelka Otrokovic, Helena Schádková, oslavila v těchto dnech 105. narozeniny. Serveru Zlin.cz o tom informovala za otrokovickou Charitu Veronika Slaměnová.

Jubilantka je dlouholetou obyvatelkou Charitního domova v Otrokovicích. Právě sem jí příšli pogratulovat doslova zástupy lidí. „Paní Schádková se narodila v roce 1914 ve Veselí nad Moravou jako nejstarší ze šesti sourozenců a do Otrokovic se přestěhovala v sedmnácti letech. Díky tomu zažila rozvoj města v souvislosti s působením firmy Baťa, v jejíchž závodech také sama pracovala,“ přiblížila život oslavenkyně vedoucí služby Veronika Cívelová s tím, že jubilantka v Otrokovicích prožila celý svůj život, v Charitním domově žije od roku 2003

„Oslavy, kterou jsme pro naši nejstarší obyvatelku připravili, se zúčastnila nejen její rodina, ale přišla jí poblahopřát také starostka města Otrokovice Hana Večerková,“ podotkla Cívelová. Gratulace si samozřejmě nenechali ujít ani pracovníci domova v čele s ředitelem Charity Peterem Kubalou. „Paní Schádková si svůj den velmi užila, byla ráda za všechny dárky a děkovala všem, že jsme jí přišli popřát a že jsme společně s ní její den strávili. I pro nás to bylo velmi milé odpoledne,“ dodala vedoucí domova Cívelová.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x