Kino Hvězda zve na The Cure v Hyde Parku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Na film The Cure - Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park zve spolu s dalšími kiny po celém světě i uherskohradišťská Hvězda ve čtvrtek 11. července. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí uherskohradišťských městských kin Jaromír Orel.

Legendární The Cure, ikony světové hudby se zástupy oddaných fanoušků, jednoho červencového večera roku 2018 vystoupili na pódiu v londýnském Hyde Parku, aby oslavili neuvěřitelných 40 let na scéně. Když v neděli 9. července 1978 poprvé vystupovali v malé hospůdce Rocket, přišlo na ně 65 lidí. Na show v Hyde Parku jich bylo 65 tisíc.

„Připojte se k divákům kin po celém světě a ve čtvrtek 11. 7. od 20:30 v kině Hvězda Uherské Hradiště vychutnejte magický výlet časem prostřednictvím nestárnoucích hitů jako Lovesong, Lullaby, Boys Don’t Cry, Fascination Street nebo Friday I’m In Love,“ pozval veřejnost Orel.

Kapela pověřila záznamem velkolepé show v Hyde Parku režiséra a dlouholetého spolupracovníka kapely Tima Popea, který natočil nejznámější klipy kapely. Pope se soustředil nejen na zachycení monumentální scény, ale i na detailní záběry, přibližující intimní stránku skupiny. Zpracování obrazového i zvukového záznamu prošlo rukama mnoha odborníků, včetně těch ve světoznámém studiu Abbey Road. Robert Smith a jeho spoluhráči Simon Gallup, Jason Cooper, Roger O’Donnell a Reeves Gabrels jsou zachyceni ve vrcholné formě. Koncert je strhující vyhlídkovou jízdou čtyřmi dekádami alternativní populární hudby.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x