Ve Valašském Meziříčí bude v sobotu zavřené autobusové nádraží

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Zavřené autobusové nádraží bude po celou sobotu ve Valašském Meziříčí. Důvodem je oprava povrchu, stanoviště bude na zastávce škola Masarykova, řekl serveru Zlin.cz mluvčí radnice Lukáš Martinek.

Na valašskomeziříčské autobusové nádraží nepojede v sobotu ani jeden autobus. Opatření bude platné po celý den. „Z důvodu opravy povrchu prostoru autobusového nádraží a uzavírky nebude možné zajíždět na autobusové stanoviště, a proto bude v sobotu od půlnoci do půlnoci dočasně přesunutá autobusová zastávka Valašské Meziříčí autobusové nádraží na autobusovou zastávku Valašské Meziříčí škola Masarykova,“ řekl referent osobní dopravy ČSAD Vsetín Roman Hanulík.

Stanoviště pro směr Vsetín bude na silnici I/57 před parkovištěm Masarykova, pro směr Hranice a Rožnov pod Radhoštěm bude na protější straně silnice. „Pro ostatní spoje a MHD bude stanoviště vždy ve směru jízdy konkrétního spoje,“ dodal Martinek. „Omlouváme se předem za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení,“ doplnil Hanulík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x