Základní školu Trávníky povede nová ředitelka

OTROKOVICE - Rada města Otrokovice jmenovala s účinností od 1. srpna 2019 do funkce ředitelky Základní školy Trávníky Evu Horňákovou. Stávající ředitelka školy Jana Večeřová odchází z pozice ředitelky na vlastní žádost, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Stehlíková.

Eva Horňáková vystudovala Gymnázium Lesní čtvrť ve Zlíně a následně Masarykovu univerzitu v Brně. Další doplňující studium, při kterém si prohlubovala svou kvalifikaci, absolvovala na Mendelově univerzitě v Brně. Od roku 1992 působila jako učitelka na různých základních školách ve zlínském regionu. Posledních 12 let zastává na ZŠ Trávníky pozici zástupkyně ředitelky.

„Vzhledem k tomu, že jsem se již jako zástupkyně mohla spolupodílet na řízení školy, jsem ráda, že budu moci i ve své nové funkci v této práci pokračovat a dále ji rozvíjet. Zejména bych chtěla pokračovat v rozvoji finanční gramotnosti a výuky informatiky včetně jednoduchého programování. Za velmi důležité považuji také budování dobrého školního klimatu pro všechny žáky i zaměstnance školy. Ráda bych na tomto místě poděkovala za dlouholetou vynikající spolupráci odcházející ředitelce Janě Večeřové, která v trávnické škole strávila celý svůj dosavadní profesní život a odvedla zde obrovský kus práce. Přeji jí, ať se jí v jejím novém působišti daří stejně jako na Trávníkách a doufám, že se s námi bude i v budoucnu při různých příležitostech setkávat,“ uvedla Eva Horňáková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x