Obyvatelé Holešova se opět mohou těšit na promítání filmů pod širým nebem

HOLEŠOV - I letos do Holešova zavítá oblíbený Kinematograf bratří Čadíků, tentokrát v první polovině srpna. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Hana Helsnerová.

Kinematograf je mezi obyvateli Holešova hodně oblíbený, do zámecké zahrady každoročně zavítají na promítání desítky lidí, kteří si chtějí večer u filmu užít v krásné atmosféře, jakou právě letní kino v kombinaci se zámeckou zahradou nabízí.

Společnost s dlouholetou tradicí objíždí česká i zahraniční města a obce s projekčními vozy vybavenými projektory a po několik dnů potom promítá především české filmy. „Letos bude zámecká zahrada Kinematograf hostit od 10. do 14. srpna. Na programu jsou jako vždy filmy české a chybět nebude ani pohádka. Diváci se mohou těšit na filmy Čertí brko, Hastrman, Chata na prodej a Po čem muži touží,“ upřesnila Helsnerová.

Čtyři příjemné večery s filmem a dobrým občerstvením si mohou užít jak holešovští občané, turisté i přespolní hosté za dobrovolné vstupné. Vybraný obnos je pak vždy věnován na dobročinné účely. Mezi dosud obdarované nadace patří Pomozte dětem, Kapka naděje, Archa Chantal, Masarykův onkologický ústav v Brně, Dar Života a Konto Bariéry. Také v letošním roce bude podpořeno Konto Bariéry, které za více než 20 let činnosti rozdělilo stovky milinů korun a pomohlo tisícům lidí s postižením.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x