Plameny zničily přední část osobního vozu

BŘEZNICE - Krátce před sedmou hodinou ranní přijali hasiči informaci o požáru osobního automobilu v obci Březnice na Zlínsku. K události byla okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Zlín s jedním cisternovým vozem.

V době příjezdu na místo události byla již přední část odstaveného vozidla Škoda Fabia v plamenech. Hasiči proto okamžitě nasadili jeden vysokotlaký proud a v dýchací technice požár lokalizovali. Po příjezdu uživatele byl automobil otevřen a zkontrolován. Celková likvidace události byla velitelem zásahu ohlášena v 7:26 hodin. Ke zranění osob nedošlo.

Na místo byl povolán také vyšetřovatel hasičů ze Zlína, který jako příčinu vzniku požáru stanovil technickou závadu v motorovém prostoru vozu. Celková škoda byla vyčíslena na 30 000 korun.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163899′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2419‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163899‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x