Milionový André Rieu chce v kině Hvězda všechny roztančit

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Po předchozích mimořádně úspěšných titulech (Amore a Koncert ze Sydney) míří do kin i letošní koncert Andrého Rieu z jeho rodného Maastrichtu. Užijí si ho i diváci v uherskohradišťském kině Hvězda, informoval server Zlin.cz mluvčí hradišťských městských kin Jaromír Orel.

Tentokrát v rytmu valčíku a s podtitulem Smím prosit? Charismatický Maestro spolu s Orchestrem Johanna Strausse překvapí publikum elegantními tanečními kreacemi a rovněž spoustou zábavy. Kino Hvězda koncert promítne v sobotu 10. 8. v 17:30 a ve čtvrtek 15. 8. v 18:00.

André Rieu říká: „Letošní rok pro mě bude mimořádný, bude se hrát hudba mého srdce: valčík. Přijďte a užijte si společně s námi pohupování Na krásném modrém Dunaji i další oblíbené skladby a samozřejmě skvělou zábavu. Chci vás v kinech všechny roztancovat v uličkách mezi řadami.“

Filmové představení vychází ze stejnojmenného alba s nejkrásnějšími skladbami klasické hudby a valčíky. André Rieu se svým orchestrem patří mezi naprostou špičku, co se prodejnosti týče, ať už se jedná o lístky na jeho vystoupení nebo CD a DVD. Těch prodal již více než 40 milionů.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x