Meziříčí dokončuje některé opravy chodníků a cest

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Ze zcela nového chodníku a bezbariérových vchodů se mohou radovat obyvatelé ulice Havlíčkova v úseku mezi ulicemi Příční a Kraiczova ve Valašské Meziříčí. Finišují i opravy komunikace na ulici Obora I, informoval server Zlin.cz mluvčí meziříčské radnice Lukáš Martinek.

Rekonstrukce chodníku na ulici Havlíčkova navázala na opravu chodníku v ulici U Nákladního nádraží v blízkosti OD Kaufland. „Opravu provedla společnost TS Valašské Meziříčí za částku 580 tisíc korun bez DPH. Její součástí byla výměna obrub a dlažby. Vstupy do bytových domů byly zbudovány jako bezbariérové,“ uvedla Dagmar Hermannová z odboru komunálních služeb.

Těsně před dokončením je i komunikace v lokalitě Obora I, kde už proběhla výměna části podkladových vrstev. „Je položen nový asfalt od křižovatky s ulicí Obora až po dům č. p. 828. V 31. týdnu doplní stavební dělníci v části úseku druhou vrstvu asfaltového povrchu a bude hotovo. Stavbu realizuje firma Strabag a. s. za 840 tisíc korun bez DPH,“ informovala Hermannová.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x