Dětské hřiště nabízí k odpočinku vzduchové pohovky

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Vzduchové pohovky nabízí k odpočinku dětské hřiště ve Vodní ulici ve Valašském Meziříčí. Využít je mohou nejen děti, ale i rodiče, řekl serveru Zlin.cz mluvčí radnice Lukáš Martinek.

Vzduchové vaky, kterým se říká i lazy bag, zakoupila radnice ve čtyřech kusech pro odpočinek a radovánky obyvatel. „Patří k běžnému mobiliáři hřiště, takže je jejich použití bezplatné,“ informoval Martinek.

Radnice čeká, jak se novinka osvědčí. „Chceme otestovat, jestli o ně budou mít návštěvníci areálu zájem. Zatím jsou k dispozici čtyři kusy. Nákup dalších by nebyl velkým problémem vzhledem k tomu, že pořizovací cena se pohybuje v řádu stokorun,“ uvedla místostarostka Yvona Wojaczková.

Lazy bagy si s sebou lidé obvykle nosí do přírody nebo na festivaly. „Rodiče i prarodiče s dětmi na hřišti tráví celé hodiny. Napadlo nás, že pro některé z nich nemusí být dlouhé sezení úplně příjemné. Lazy bag lze použít nejen jako křeslo, ale také jako pohovku,“ objasnila Wojaczková. Věří, že se tím lidem zpříjemní pobyt na hřišti.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x