Muž byl agresivní na rodiče, policisté ho vykázali z domu

ZLÍNSKO – Policisté v obci poblíž Slavičína na Zlínsku vykázali z rodinného domu šestadvacetiletého muže, který byl agresivní na rodiče. Deset dnů se nesmí přiblížit k domu a okolí, řekla serveru Zlin.cz mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Muž bydlel v rodinném domě s oběma rodiči a dvěma staršími bratry. „Na chod domácnosti nepřispívá, naopak rodiče nutí, aby mu dávali peníze, které potom propije nebo prohraje v automatech,“ uvedla Kozumplíková.

Podle ní muž často demoluje zařízení domu a rodiče napadá vulgárními výrazy a vyhrožuje násilím. Dvaasedmdesátiletý otec proto volal na tísňovou linku kvůli agresivitě syna už několikrát. „Nakonec se rozhodl situaci vyřešit soudním vystěhováním syna. Jakmile došla synovi výzva k vystěhování, opět se rozlítil, házel doma různými předměty, rodičům vulgárně nadával a vyhrožoval fyzickým napadením, rozkopl několikery dveře uvnitř domu,“ popsala Kozumplíková.

Senior tedy opět zavolal na linku tísňového volání. „Syn ale před příjezdem policistů odjel. Policisté přesto přistoupili k radikálnímu opatření a mladého muže vykázali na dobu deseti dnů z domu, přilehlého pozemku a okolí,“ dodala Kozumplíková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x