Tragická nehoda u obce Lidečko na Vsetínsku

VSETÍNSKO - Krátce před sedmou hodinou večerní se u obce Lidečko na Vsetínsku na komunikaci první třídy střetla dvě osobní vozidla. K nehodě ihned byly vyslány všechny složky IZS včetně hasičů ze stanice Valašské Klobouky a ze Vsetína a dobrovolní hasiči z Horního Lidče.

Po příjezdu na místo hasiči průzkumem zjistili, že zde došlo ke střetu dvou osobních vozidel. Jedno z nich po nárazu skončilo v korytu potoka vedle komunikace a začalo hořet. Hasiči ihned začali likvidovat požár vozidla, přičemž zjistili, že se uvnitř auta nachází řidič. Ten však utrpěl zranění neslučitelná se životem a lékař již jen u něj konstatoval smrt.

Video

Ve druhém vozidle cestoval starší muž a dvě malé děti. Všichni tři byli vážně zranění a skončili v péči záchranářů. Ti si nakonec, vzhledem ke zdravotnímu stavu dětí i muže, na místo přivolali dva vrtulníky. Hasiči tak navygovali vrtulníky k přistání nedaleko místa nehody. Poté hasiči pomohli s transportem zraněných k vrtulníkům a ty transportovaly zraněné do nejbližších nemocnic.

Vyšetřování této tragické dopravní nehody si převzali státní policisté a hasiči nyní nasvětlují místo nehody. Komunikace je obousměrně uzvřena, což potrvá do pozdních nočních hodin.

Po ukončení vyšetřování hasiči s pomocí vyprošťovacího automobilu ze stanice Otrokovice vytáhnou ohořelé vozidlo zpět na komunikaci a pomohou s naložením na odtahovou službu.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163923′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2430‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163923‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x