Rožnov vydal nový kalendář na rok 2020

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Kalendář reprezentativních fotografií města pro rok 2020 vydalo město Rožnov pod Radhoštěm. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí tamní radnice Marek Havran.

Obsahem kalendáře jsou fotografie zařazené do publikace města Rožnov pod Radhoštěm – brána Beskyd, srdce Valašska, kterou město vydalo před dvěma lety při příležitosti svého 750. výročí. Kalendář Rožnov pod Radhoštěm 2020 je v prodeji od pátku 9. srpna 2019 v turistickém informačním centru města a stojí 95 korun.

Každý měsíc kalendáře znamená jednu zajímavou fotku z Rožnova. „V kalendáři jsou fotografie z Masarykova náměstí, z Jurkovičovy rozhledny, nechybí architektura Jana Kobzáně v Zahumení a samozřejmě také fotografie z Valašského muzea v přírodě. Kalendář vychází z fotografií, které město použilo do své reprezentativní publikace Rožnov pod Radhoštěm – brána Beskyd, srdce Valašska, která vyšla v roce 2017 v rámci oslav 750. výročí města,“ uvedl Martin Beníček, vedoucí Oddělení kultury a cestovního ruchu MěÚ Rožnov.

Kalendář města na rok 2020, který může být třeba dobrým tipem na dárek, je v prodeji v turistickém informačním centru na Masarykově náměstí za cenu 95 korun.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x