Loučení s prázdninami ve Zlínském kraji

ZLÍNSKÝ KRAJ - Prázdniny pomalu končí, užijte si je do posledního dne a slunečního paprsku třeba na některé z akcí ve Zlíně a okolí.

ZLÍN

24. srpna, od 15:00

  • 7. kolo s MFK Karviná
  • Football Club Fastav Zlín

Vemte své děti a přijďte se s celou rodinou rozloučit s prázdninami! Při vstupu na stadion se budou rozdávat dárky pro nejmenší fanoušky, po celou dobu otevření stadionu se mohou děti vyřádit na atrakcích, užít si malování na obličej, točenou zmrzlinu a spoustu dalšíhoBrány stadionu se otevřou již dvě hodiny před utkáním, tedy v 15:00.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

24. srpna, 14:00–18:00 hodin

  • Indiánské loučení s prázdninami
  • Nádvoří galerie Slováckého muzea (jen za příznivého počasí)

Správný indián potřebuje čelenku s pery, korálkové ozdoby, pomalovaný obličej, totem svého kmene a luk se zásobou šípů. To vše a ještě něco navíc čeká na všechny malé i velké indiány při tradičním loučení s prázdninami. Vstup volný.

HORNÍ BEČVA

24. srpna, od 9:00 hodin

  • Valašský orienťák a miniFEST
  • U ZŠ Horní Bečva

Milí přátelé Ohlé kliky, přátelé přátel Ohlé kliky, přátelé sportu a zábavy…a i vy ostatní! Zveme vás na 15. ročník MTB orientačního závodu Valašský orieňťák. Kategorií je celá spousta, na své si přijdou holky a kluci, co se spoléhají sami na sebe, ale i ti, kteří radši pojedou s kámošem, se „svojou“, s „tatou“, s dědou nebo s někým, s kým se seznámí u registrace. Připravený bude taky závod pro malé závodníky s velkou perspektivou – od odrážedel až po horáky. Neoddělitelnou součástí orienťáku bude taky MINIFESTIVAL s maxiatmosférou!

HORNÍ LHOTA – Lázy

23.–24. srpna, od 15:00

  • Jubilejní Dětský den

Tématem letošního 20. jubilejního Dětského dne budou piráti na Havaji. V pátek vás přijde navštívit Klaun Brdík, zatančí havajské tanečnice a večer se můžete těšit na světelnou show Ilumia. V sobotu mají děti příležitost si zasoutěžit a mimo jiné se projet na koni nebo si zaskotačit na skákacím hradu.

KUNOVICE

25. srpna, 13–17 hodin

  • Dětský den

Rozlučte se společně s námi s letošními prázdninami a přijměte pozvání na Dětský den, který se uskuteční v areálu prodejny PRO-DOMA Kunovice. Můžete se těšit na Zábavnou show Páji Chabičovského a zpěvačky Kateřiny Kačule Pokorné i vystoupení kouzelníka. Na Dětském dnu se objeví i Medvídek Pú a Tygřík. Na neposedné děti čekají zábavné hry, soutěže, skákací hrad a mnohá další překvapení.

VELÍKOVÁ

24. srpna, 12:00 –15:30

  • Pohádkový les
  • Velíková – Výletiště

Po celé odpoledne bude připravený pestrý program nejen pro děti (kolotoče, velká skluzavka, ukázka první pomoci, jízda na čtyřkolkách, malování na obličej, fotokoutek, dětská diskotéka a další překvapení…). Ze Zlína se na akci můžete dopravit zdarma historickým autobusem. Vstupenky v prodeji přímo na místě konání akce, děti mají vstup zdarma, dospělí zaplatí 100 Kč (v ceně je zahnuté občerstvení pro děti, groše pro využívání atrakcí a kartička pro sbírání lesních pohádkových razítek). Na místě bude také fungovat tradiční „směnárna“, kde bude možné získat další pohádkové groše.

HOLEŠOV

24. srpna, 15:00–17:30

  • Zvířecí karneval
  • Kino Svět

Těšit se můžete na člověče nezlob se v životní velikosti, vědomostní kvízy o zvířátkách nebo na medvídky Lolo a Lulu. A pozor! Děti, které přijdou v masce, dostanou limonádu zdarma.

UHERSKÝ OSTROH

25. srpna, 16:00

  • O princezně, Luciáškovi a makových buchtách
  • Zámek

Překvapte své děti a přijďte na romantický zámek společně shlédnout veselou pohádku s písničkami. Vstupné 50 Kč.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x