V Kramolišově vyrostlo nové hřiště i parkoviště

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Obyvatelům Rožnova pod Radhoštěm slouží nové víceúčelové sportovní hřiště a také parkoviště v Kramolišově. Město stála realizace těchto dvou staveb 3,7 milionu korun a práce trvaly čtyři měsíce, serveru Zlin.cz to řekl mluvčí rožnovské radnice Marek Havran.

Volně přístupné sportovní hřiště v Kramolišově má hrací plochu s rozměry 24 x 15 metrů a umožňuje provozovat pestrou paletu sportů, například basketbal, volejbal, nohejbal nebo fotbal. „Kromě hlavní hrací plochy je součástí areálu také další mobiliář s venkovními hrazdami a také několika dětskými prvky,“ uvedl Radek Šnejdrla z Odboru investic rožnovské radnice. Tímto hřištěm doplňuje město herní plochy ve městě pro starší děti, primárně bude sloužit pro děti z Kramolišova a Zahumení, doplnila místostarostka Rožnova Kristýna Kosová.

V těsné blízkosti hřiště vznikla také nová plocha pro parkování. „Nové parkoviště nahradilo původní částečně zpevněné plochy, které se také používaly na parkování. Vzniklo tak celkem 24 parkovacích míst včetně jednoho pro handicapované řidiče,“ doplnil Radek Šnejdrla.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x