Policie zachraňovala zfetovaného muže na střeše

ZLÍN - Muže pod vlivem drog, který zmateně křičel na střeše hotelu, zachraňovala v neděli večer policie. Server Zlin.cz o tom informovala policejní mluvčí Lenka Javorková.

V neděli krátce po půl sedmé večer oznámil na linku 158 recepční jednoho zlínského hotelu, že jeden jejich host, který je zřejmě pod vlivem drog, vylezl na střechu hotelu a zmateně křičí.

„Na místo vyjelo několik policejních hlídek, policejní vyjednavač a hasiči s plošinou. V okamžiku, kdy muž spatřil policisty a hasiče, začal po střeše běhat a nakonec v zadní části seskočil do areálu fotbalového stadionu, kde ho policisté za použití hmatů, chvatů a dalších donucovacích prostředků spoutali a zajistili,“ popsala Javorková. 

Test na omamné a psychotropní látky přítomnost drog u sedmatřicetiletého muže podle mluvčí potvrdil. Policisté z pohotovostního a eskortního oddělení poté muže převezli do psychiatrické léčebny v Kroměříži. Policisté pak mohli akci, která měla i spoustu diváků, za necelou hodinu od oznámení ukončit.

„Muž během svého jednání poškodil střechu hotelu a jedno odstavené vozidlo, kterému prošlápl kapotu,“ dopolnila Javorková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x