Dvakrát 100 řízků pro fotbalisty Kunovic

KUNOVICE - Láska prochází žaludkem. I láska k fotbalu. Přesvědčí o tom jeden velký fanda, zároveň masér a taky kuchař. Petr Tesařík z Kunovic se rozhodl originálně motivovat své kamarády z fotbalového týmu slováckého města. Mimochodem není to zase tak dávno, co se na místní Bělince hrávala dokonce druhá liga.

„Stalo se, že jsem prohlásil, když kluci uhrají v novém ročníku 1.A třídy za tři kola devět bodů, tak jim nadělám hned 200 řízků. No a sliby se mají plnit, naši fotbalisté už vyhráli dokonce čtyřikrát, aniž by ztratili jediný bod,“ vysvětluje sympaťák, který pracuje v kuchařském oboru.

Obrovskou porci motivačních řízků rozdělí do dvou várek.

„Poprvé si kluci smlsnou v neděli po poledni, od čtvrt na jedenáct hostíme v derby Hluk, bude 50 řízků z krkovičky, padesát z kuřecího masa. Nakládat je budu už ve čtvrtek, smažit pak brzy ráno v neděli, aby byly pěkně chutné, na oběd kamarádi jinam nemusí,“ směje se Petr.

A za dva týdny, na slavné kunovické hody bude hodování pokračovat, zase to bude stejná veledávka oblíbené masové dobroty.

O motivaci i občerstvení tak mají zatím velmi úspěšní kunovičtí fotbalisté postaráno. Daří se jim nadmíru, v tabulce jsou s plným bodovým ziskem druzí jen o horší skóre za zatím rovněž suverenními fotbalisty z Osvětiman.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x