Kraj opět umožní bezplatné parkování na svém parkovišti během hokejových zápasů

ZLÍN - Rada Zlínského kraje schválila bezplatné parkování v objektu krytého parkoviště Zlínského kraje v budově 11 bývalého továrního areálu (vedle Baťova mrakodrapu) ve dnech konání domácích ligových hokejových utkání klubu Berani Zlín v hokejové sezoně 2019/2020, a to v době od 16. do 21. hodiny. Serveru Zlin.cz to uvedla Helena Mráčková z tiskového oddělení krajského úřadu..

„Na základě dobrých zkušeností z minulých let, kdy fanoušci hokeje bezproblémově využívali volná místa na parkovišti Zlínského kraje, jsme i pro nadcházející sezonu vyhověli požadavku vedení hokejového klubu Berani Zlín umožnit návštěvníkům domácích hokejových utkání bezplatný parking,“ řekl hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek.

Jedná se o 26 domácích utkání a případně domácí utkání play off. Ušlá tržba při poskytnutí volných průjezdů parkovištěm, která zahrnuje i výjezd „neúčastníků“ hokejových zápasů v požadované době (od 16. do 19. hodiny) je přibližně tisíc korun, při 26 utkáních pak 26 tisíc korun.

„Poskytnutí parkovacích míst Zlínským krajem vždy v minulosti přispělo ke zvýšení bezpečnosti, zajištění pořádku ve městě a zlepšení zázemí pro návštěvníky hokejových turnajů,“ zdůvodnil hejtman Čunek rozhodnutí krajské rady.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x