Řidič v Otrokovicích srazil cyklistku a ujel, policie hledá svědky

OTROKOVICE - Policisté hledají svědky nehody, při které neznámý řidič srazil v Otrokovicích cyklistku a z místa činu ujel. Serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Dopravní nehoda se stala ve středu 28. srpna krátce po 16. hodině v Otrokovicích na sjezdu ze silnice I/55 směrem k vodní nádrži Štěrkoviště. „Neznámý řidič při projíždění pravotočivé zatáčky kvůli nedodržení bezpečné vzdálenosti srazil zpětným zrcátkem ženu jedoucí na elektrokole, která při pádu utrpěla lehké zranění. Záchranáři ji převezli k ošetření do nemocnice. Řidič po dopravní nehodě z místa ujel, aniž by ženě poskytl první pomoc,“ upřesnila policejní mluvčí.

Z prověřování dopravní nehody vyplynulo, že v inkriminovanou dobu projížděla místem dopravní nehody další vozidla. „Žádáme proto řidiče, kteří byli svědky srážky světlého auta typu pick-up s cyklistkou, ve středu 28. září kolem šestnácté hodiny v Otrokovicích u Štěrkoviště, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158,“ dodala Kozumplíková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x