Na Jižních Svazích se chystá další ročník oblíbené akce Zlín dětem

ZLÍN - Na sídlišti Jižní Svahy se uskuteční další ročník bezpečnostně vzdělávací akce Zlín dětem. Bohatý program zaměřený na práci složek integrovaného záchranného systému se bude konat na parkovišti před Salesiánským klubem mládeže v pátek 20. září, serveru Zlin.cz to za zlínskou radnici uvedla Irena Orságová.

Zlín dětem začíná ve 12.00 hodin. „V tento čas mohou děti přijít a vyzkoušet si jízdu na zapůjčených vozítkách na mobilním dopravním hřišti. Hlavní moderovaný program pak začne od 15. hodiny. Účast v něm přislíbili profesionálové z řad Policie ČR, Městské policie Zlín, Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje i Záchranné služby Zlínského kraje,“ upřesnila Orságová.

Nebudou chybět ani pracovníci z Českého červeného kříže, oblastního spolku Zlín, kteří přítomným předvedou ukázky první pomoci v praxi, a zástupci oddělení Ministerstva dopravy ČR BESIP. Ti budou testovat a následně oceňovat dopravní znalosti zájemců. Pro milovníky adrenalinových zážitků bude přistaven simulátor závodního auta, laserová střelnice a trenažér 3G přetížení.

Osmý ročník oblíbené akce organizované Oddělením prevence kriminality a sportovišť Magistrátu města Zlína potrvá do 18.00 hodin.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x