Mladá žena nejprve kradla v obchodě a pak na zastávce MHD bodla nožem přítele

ZLÍN - Mladá žena (23) z Uherskohradišťska si ve Zlíně zadělala na pořádné problémy. Nejprve tu kradla v obchodě a potom na zastávce MHD bodla nožem svého přítele. Serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Krádeže se dopustila hned dvakrát. Poprvé v prodejně potravin vzala cukrovinky, olivový olej a jídlo za 700 korun, podruhé ve stejném obchodě odcizila pomazánku za 27 korun. Policisté jí už sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu krádež.

Jen u krádeže ale nezůstalo. Mladá žena, která je uživatelkou drog, má v rejstříku trestů za pouhé tři roky pět záznamů, trestaná byla zejména pro majetkovou trestnou činnost. Naposledy šla mladá žena se svým přítelem po Zlíně a popíjeli spolu alkohol. Na zastávce v centru Zlína se začali hádat, devatenáctiletý muž na ni plivl a žena vytáhla z batohu kapesní nůž, kterým ho nečekaně bodla do dlaně. Poté odjela. Muže ošetřili v nemocnici.

„Kromě trestného činu krádeže tak nyní prověřujeme ženu pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu s trestní sazbou až tři roky odnětí svobody,“ dodala Kozumplíková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x