Zlodějský páreček si políčil na maso

ZLÍN - Zlínským strážníkům se podařilo dopadnout dvojici, která v obchodě ukradla maso za 1 500 korun. Z obchodu se sice muži a ženě podařilo utéct, ale díky kamerovému systému je hlídka zadržela na autobusovém nádraží, serveru Zlin.cz to sdělil zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Dvojice si v supermarketu ve zlínské části Prštné vyhlédla maso v hodnotě 1 500 korun a rozhodla se jej pořídit za pět prstů. Než hlídka na místo dorazila, byli už zloději pryč. „Díky záznamu kamerového systému v prodejně jsme získali přesný popis povedené dvojice. A hned poté se strážníci pustili do pátrání, které bylo úspěšné. Po necelé půlhodině spatřili na autobusovém nádraží 43letého muže ze Zlína, jehož doprovázela 40letá cizinka,“ konstatoval Janík.

Následné prověření totožnosti podezřelých prokázalo, že muž je v oblasti majetkových deliktů recidivistou. Svým jednáním tak naplnil skutkovou podstatu přečinu krádeže a strážníci proto předali oba výtečníky k dalšímu šetření republikové policii.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x