Lidé mohou do fotosoutěže Outdoor stále zasílat své snímky z výletů

ZLÍN - V rámci Mezinárodního festivalu outdoorových filmů 2019 ve Zlíně se koná fotosoutěž nazvaná Outdoor. Lidé mohou své snímky z výletů zasílat ještě dva týdny, serveru Zlin.cz to řekl Lukáš Fabián z tiskového oddělení zlínské radnice.

Do fotosoutěže se může přihlásit kdokoliv se zájmem o fotografování. Fotosoutěž je rozdělena do dvou kategorií – krajina a outdoorové sporty. Do každé kategorie je možné prostřednictvím elektronického formuláře zaslat maximálně tři snímky o maximální velikosti 3 MB (minimální rozlišení 1024 x 768 pixelů) ve formátu JPG. „Konečná uzávěrka pro zasílání fotografií je 13. října. Poté vybere porota z doručených fotografií výherce,“ konstatoval Fabián.

Výherce čekají zajímavé ceny, např. sportovní a cyklistické vybavení, volné vstupy na lezeckou stěnu, kurz pro horolezecké začátečníky, knihy a sportovní vybavení.

Předání cen se uskuteční na slavnostním zahájení festivalu 1. listopadu v multikině Golden Apple Cinema. Zároveň se také uskuteční výstava všech fotografií.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x