Brrr! Berani padli i s Jágrovým Kladnem.

ZLÍN - Tak to už je problém. Zlín prohrál i s Kladnem. Jaromír Jágr zařídil místo průměrné návštěvy nabitý zlínský zimák, diváci byli hodně dobří, ale nakonec šlapali podzimním večerem Březnickou ulicí zbědovaní, smutní i naštvaní. Na začátku druhé třetiny navíc musel odstoupit brankář Kašík a premiéru si odbyl mladý Daniel Huf.

Musel ji brát se smíšenými pocity, blýskl se několika perfektními zákroky, jenže na prohře 1:2 má podpis i on.

Za stavu 1:1, který trval hodně dlouho už od 17. minuty, neudržel střelu Strnada a Stachovi nedalo moc práce urvat „Kladýnku“ všechny tři body.

V první části skóroval v 16. minutě hostující Hajný, když pěkně obelstil Kašíka, za chvíli vyrovnal v přesilovce utěšenou „pohotovkou“  Švéd Palmberg.

Návštěva byla úžasná, fandové dlouho výborní, Berani bojovní, ale opět střelecky neproduktivní.

Jaromír Jágr další pokutu nechtěl, na led při rozbruslení naskočil jako ostatní v helmě. V utkání vidět byl, nebodoval, jednou šel na trestnou lavici. A také zjevně nezaviněně najel do brankáře Kašíka, který se zranil.

Naposledy hrál ve Zlíně 30.12. 2012. Kladno tehdy vyhrálo 5:2 a Jágr uchvátil i tehdy vyprodaný stadion čtyřmi kanadskými body, třemi prvními a jednou druhou přihrávkou.

PSG Berani Zlín – Rytíři Kladno 1:2.

Bezbodový Zlín – až se tomu nechce věřit – jede v neděli na těžkou šichtu pod Ještěd do Liberce.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x