Majitel legendárních brněnských barů zavítá do Zlína, aby se podělil o své zkušenosti z podnikání

ZLÍN - Známý spolumajitel slavných brněnských barů Jan Vlachynský přijede ve středu 9. října do Zlína, aby se zde podělil o své zkušenosti s podnikáním. Serveru Zlin.cz to za pořádající Technologické inovační centrum (TIC) Zlín sdělila projektová manažerka Olesja Lancevská.

V rámci nového projektu #TICtalks se TIC rozhodlo do Zlína zvát významné osobnosti ze světa businessu, které posluchačům povypráví své inspirativní příběhy a podělí se s nimi o své know-how. Jan Vlachynský, spolumajitel legendárních brněnských barů, jako je Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, 4pokoje nebo Slast, je vůbec prvním hostem. Setkání s ním se uskuteční 9. října od 17.30 hodin ve 4. patře v zasedací místnosti Technologického inovačního centra Zlín. „Lidé si mohou o místo napsat na email lancevska@ticzlin.cz. V mailu je nutné uvést celé jméno,“ doplnila Lancevská.

Bary, které Vlachynský vlastní, se velmi brzy staly legendárními podniky a v Brně jsou doslova turistickou atrakcí. Vlachynský pochází z Uherského Hradiště a svou hvězdnou kariéru začínal jako obyčejný stánkař na brněnském tržišti. Nabízel zde produkt nazvaný Turbomošt, který se brzy stal fenoménem, na který lidé stáli dlouhé fronty. Než otevřel své brněnské bary, cestoval po světě a navštěvoval nejslavnější bary, aby se inspiroval. Zlínským posluchačům povypráví nejen o svých začátcích, kdy si mimo jiné přivydělával i v aljašské rybárně, ale prozradí i to, co musel pro rozjezd firmy udělat a jak mu podniky vzkvétají dnes.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x