Hvězda chystá Báseň o lidech a andělech Cirku La Putyka

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Kultovní představení Cirku La Putyka Up End Down s nespočtem repríz u nás i v zahraničí zamíří také do kina Hvězda v Uherském Hradišti. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí hradišťských městských kin Jaromír Orel.

Projekce záznamu představení z pražského divadla Jatka78 v unikátním provedení za doprovodu živého symfonického orchestru tu začíná v sobotu 19. 10. ve 20:30.

Up End Down je novocirkusová báseň o andělech a lidech, křižovatka nebe a země, narození a smrti, vzpomínek a přítomnosti, vzletů a pádů. Populární filmová a divadelní kritička Tereza Spáčilová Up End Down pro iDnes.cz recenzovala takto:

„Novocirkusová báseň o lidech a andělech nechává vše, co Novák dosud dělal, několik světelných let za sebou (…) Je autor pokorný, pro kterého je prvořadý obsah a tvar, nikoli šok nebo exhibice. Divákovi tak nabízí fantastický smyslový zážitek, zároveň mu však ponechává dostatek prostoru, aby si vychutnal i ryze poetické pasáže. Současně se tak smějeme i přemýšlíme, tajíme dech i pláčeme; a všeho je tu tak akorát.“

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x