KAM ZA KULTUROU: Výběr akcí prvních listopadových dnů

ZLÍNSKÝ KRAJ -  První listopadový víkend zve k projížďce koňským spřežením, do kina i na půlmaraton.

V sobotu  se mohou milovníci koní vydat do Velkých Karlovic na Den otevřených stájí Valencio, podívat se na krásné dostihové šampiony, setkat se s trenéry i žokeji, svézt se koňským spřežením nebo vyhrát zajímavé ceny v soutěži. Program pro celou rodinu je přichystán od 14.00 do 16.30 hodin.

Zažijte dobrodružství na plátně kina! Snow Film Fest přináší do Napajedel ty nejlepší zimní cestovatelské a sportovní filmy z celého světa i z domácí produkce. Těšit se můžete na hosta Martina Lafku. 2. listopadu od 16.00 hodin v Kině Napajedla.

„Dotýkat se exponátů je přímo přikázáno!“, tak je charakterizována interaktivní výstava IQ parku Liberec s názvem Poznávej se v Brillovce v Rožnově pod Radhoštěm. Využijte jedinečnou příležitost k návštěvě výstavy až do 10. listopadu, otevřena je denně.

Nalaďte formu na 20. ročník Memoriálu MUDr. Josefa Podmolíka v půlmaratonu. Pokud si netroufáte na celých 21 kilometrů, zapojte rodinu, kamarády nebo kolegy a zaběhněte štafetový půlmaraton. V sobotu 2. listopadu od 8.00 hodin Městská sportovní hala Otrokovice.

Vydejte se Na skok do pravěku!, toto nejstarší a nejdéle trvající dějinné období na Valašsku a Kelečsku přibližuje interaktivní výstava na zámku Vsetín, která je k vidění do 3. listopadu.

Tradiční dušičkový Pochod napoleonských vojáků se koná v sobotu 2. listopadu v Bystřici pod Hostýnem. Od 15.00 hodin bude na Masarykově náměstí hrát dobová hudba a k vidění budou zbraně a uniformy francouzské, rakouské a ruské armády.

Další akce najdete v rubrice KULTURA, v akcích na Zlin.cz, nebo na vychodni-morava.cz 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x