Naše studenty a absolventy lákají desítky zaměstnavatelů, chlubí se UTB

ZLÍN - Už šestý ročník Veletrhu pracovních příležitostí - Business Day pořádala ve středu Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB). Probíhal od 9 do 15 hodin v obou budovách Univerzitního a kongresového centra na nám. T. G. Masaryka. Server Zlin.cz o něm informoval mluvčí UTB Jan Malý.

Studentům a absolventům UTB nabízí pracovní uplatnění 76 firem a institucí z nejrůznějších oblastí. Mezi vystavujícími najdeme v letošním roce průmyslové firmy, finanční instituce, marketingové společnosti, firmy z oblasti IT a telekomunikací, logistické firmy, zdravotnické či neziskové organizace i orgány veřejné správy. Kromě tradičních vystavovatelů, jako jsou Barum Continental, Hella, Bosch, Honeywell, Nestlé, Miele nebo Greiner, přijela na UTB i řada nových, např. Bezpečnostní informační služba, Cross CZ, Era, Jacobs Douwe Egberts, KPMG, TESCO SW aj. V letošním roce je výrazně posílena oblast neziskové sféry.

V rámci doprovodného programu byly návštěvníkům k dispozici prezentace zaměstnavatelů s nabídkami praxí/stáží, motivační přednášky našeho úspěšného absolventa Jirky Doležala o Lifehackingu, triky a tipy kariérního poradce z Job Centra UTB, mohli si nechat otestovat svou úroveň anglického jazyka, vyfotografovat se na CV nebo navštívit kávový bar a vyhrát zajímavou cenu.

Veletrh pracovních příležitostí pořádá Job centrum UTB.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x