Ulice Sklářská v Meziříčí se uzavře až v úterý

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Původně plánovaná uzavírka komunikace na ulici Sklářská - příjezd k parkovišti za budovou městského úřadu na Zašovské ulici, neproběhla v pátek 1. listopadu, ale uskuteční se až v úterý 5. listopadu. Serveru Zlin.cz to oznámil Jakub Mikuš z meziříčské radnice s tím, že radnice se veřejnosti omlouvá za možné komplikace.

„Příjezd k parkovišti bude uzavřen 5. listopadu, místo původně plánovaného termínu 1. listopadu. Důvodem přesunu termínu jsou nepříznivé klimatické podmínky a provozní překážky na straně zhotovitele. Omlouváme se občanům za možné problémy vzniklé s plánovanou uzavírkou,“ uvedl Pavel Šváb, referent odboru komunálních služeb valašskomeziříčské radnice.

Během uzavírky proběhne na komunikaci pokládka finální vrstvy živičné vozovky, která je součástí investiční akce města Regenerace panelového sídliště pod Oborou – III. etapa. „Žádáme občany o shovívavost a zvýšenou pozornost při pohybu v blízkosti staveniště. Zároveň vyzýváme občany a zaměstnance městského úřadu, aby při parkování motorových vozidel využili okolní parkovací plochy,“ doplnil Pavel Šváb.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x