Hokej a fotbal: plzeňský dvojboj je tady

ZLÍN - Hokejoví a fotbaloví fandové ve střehu. Během dvou dnů dojde dvakrát na duely východu Moravy a západu Čech. Hokejisté v neděli, fotbalisté v pondělí hostí soupeře z Plzně.

Není pochyb o tom, kdo je favoritem. Ale i ve sportu platí, že se zajíci počítají…

Hokejisté hrají s Plzní od půl čtvrté v neděli. Poslední dobou se jim daří. Bod z Vítkovic a tři z Olomouce nalily svěřencům trenéra Svobody optimismu.

Ale pozor, proti Gulašovi a spol to bude hodně těžké. Na marodku totiž po zápase na Hané přibyli obránci Řezníček a Žižka, oba určitě nenastoupí.

Jinak Milan Gulaš udivuje svojí produktivitou. V patnácti utkáních nastřílel 17 branek a na 15 přihrál, to je v evropských elitních soutěžích jedinečné.

V pondělí od 18 hodin se na zlínské Letné hraje druhý díl dvojboje Zlín – Plzeň.

Vicemistr ztrácí momentálně na Slavii propastných dvanáct bodů a v dohrávce 15. kola nejvyšší soutěže si asi nepřipouští další ztrátu.

Zlínský lazaret se pomalu vyprazdňuje, i tak je ale pořád početný.

Pro zajímavost, uzdravil se brankář Dostál, ten v sobotu zaklel střelce Frýdku – Místku, béčku Zlína vychytal v MSFL bod za remízu 0:0, čapl mimo mnoha jiných šancí domácích i dvě penalty.

Pořadatelé upozorňují na důležitou věc, kolem stadionu se staví cyklostezka, přístup a hlavně příjezd budou značně ztíženy.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x