Otrokovická ulice Objízdná bude 9. listopadu neprůjezdná

OTROKOVICE – Kvůli opravám nadzemního teplovodního vedení po dopravní nehodě bude ulice Objízdná v Otrokovicích v sobotu neprůjezdná. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

V sobotu 9. listopadu, v době od 7 do 18 hodin bude uzavřena silnice v ulici Objízdná. Náhradní trasa bude pro všechna vozidla včetně nákladních značena a vedena přes centrum města a přes nadjezd. Dopravní omezení potrvá jen po dobu nezbytně nutnou, po dokončení opravných prací bude provoz obnoven.

Opravné práce se mají provádět za plné uzavírky komunikace. Nad silnicí mají být osazeno trojí potrubí, z čehož dvě potrubí horkovodu a jedno potrubí surovodu, které byly následkem havárie poškozeny a strženy.
„Po dokončení uložení potrubí nad komunikací proběhne připojení zbylých částí trasy, zejména část nad chodníkem,“ popsala Stehlíková.

Opravné práce jsou navíc zčásti komplikovány pracemi pod vedením velmi vysokého napětí, kdy musí dojít k vypnutí jedné z linek 110 kV. Z hlediska bezpečnosti nelze provést osazení potrubí jiným způsobem.
„Prosíme řidiče, aby respektovali přechodné dopravní značení,“ vzkázala veřejnosti mluvčí radnice.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x