Policie pátrá po dvou dívkách ve věku 12 a 16 let

KROMĚŘÍŽSKO - Dvě nezletilé dívky hledá od neděle policie na Kroměřížsku. Naposledy je přátelé viděli v noci na zábavě, sdělila serveru Zlin.cz pollicejní mluvčí Lenka Javorková.

Od nedělního odpoledne pátrají policisté po dvou pohřešovaných dívkách. Dvanáctileté Romaně Mazurové ze Slavkova pod Hostýnem a šestnáctileté Kateřině Pfeiferové z Rajnochovic. 

Dívky se účastnily sobotní taneční zábavy v Podhradní Lhotě, kde je ještě kolem druhé hodiny ranní viděli svědci. Domů však ani jedna z nich nedorazila. Policie proto prověřila nejdřív jejich kamarády, známé a příbuzné a poté požádala o pomoc s pátráním i veřejnost. 

Mladší z dívek, Romana Mazurová je střední postavy, měří 165 centimetrů a má černé vlasy dlouhé asi po ramena. Oči má zvýrazněné černým odstínem. Na sobě by měla mít děrované černé kalhoty a černou mikinu s nápisem 63.

Starší, šestnáctiletá Kateřina Pfeiferová měří 170 centimetrů, má plnoštíhlou postavu a krátce střižené černé vlasy. 

Jedna z dívek u sebe nemá mobilní telefon, druhá ho má nedostupný. Po dívkách pátrá několik policejních hlídek, které prověřily rodinné příslušníky, kamarády a známé pohřešovaných dívek a pátrají i v dalších místech, kde by se mohla děvčata zdržovat. Pokud by měl někdo informace k pohřešovaným dívkám, ať zavolá na linku 158,“ vzkázala prosbu směrem k veřejnosti policejní mluvčí Javorková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x