Velké štěstí měla posádka vozu, který havaroval u obce Janová

VSETÍNSKO - Včera v 19:15 hodin přijalo krajské operační středisko hasičů informaci o dopravní nehodě jednoho osobního vozu u obce Janová na Vsetínsku. K události byla okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Vsetín se dvěma zásahovými vozy.

Na místo se hasiči dostavili do pěti minut. Jak bylo prvotním průzkumem zjištěno, došlo zde k havárii jednoho osobního vozu značky Škoda, který se při nehodě několikrát převrátil přes střechu a skončil na boku mimo komunikaci. Řidič vozu i spolujezdec utrpěli zranění, ale v době příjezdu hasičů se již nacházeli mimo vrak v péči zdravotnické záchranné služby a nebylo tak nutné jejich vyproštění. Po prvotním ošetření byli oba odvezeni do nemocnice.

Hasiči zajistili vrak vozu proti nebezpečí vzniku požáru a zkontrolovali únik provozních kapalin, který se nepotvrdil. Na žádost policie jednotka po dobu vyšetřování nehody nasvětlila místo události a jedna z posádek se s cisternou vrátila zpět na základnu. K události se dostavili také rodinní příslušníci jednoho ze zraněných, kterým hasiči poskytli posttraumatickou péči.

Po ukončení dokumentace místa policií byl vůz vytažen a naložen na odtahovou službu a krátce před desátou hodinou večerní se hasiči vrátili zpět na stanici.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’164623′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2500‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚164623‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x