Adventní trhy ve Zlíně nabídnou opět muziku i dětské kinečko

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - V druhém adventním týdnu vystoupí na zlínském náměstí v rámci Adventních trhů opět řada hudebních kapel, jako např. Ateliér, Velký dechový orchestr města Zlína, Funny Fellows, Vesna, Pro tebe a další. Pro děti bude opět ve stanu vedle pódia připraveno dětské kinečko - promítání večerníčků, serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Ve středu 11. prosince od 18.00 se uskuteční na hlavním pódiu tradiční zpívání koled. V pátek 13. prosince se mohou lidé těšit od 18.30 na Adventní oldies diskotéku s Luďkem Malárem.

„Sobotní program odstartuje v 15.00 ve vánoční stodole autogramiádou zlínských hokejistů. Nebude chybět focení u fotostěny a ani maskot Beran, “ podotkl Melzer. Ve stejný čas začnou ledoví sochaři tvořit ledové sochy, které ozdobí zlínské náměstí. Pro děti bude připravena ve stanu vedle pódia vánoční dílnička s Mojí dílnou. Od 16.00 vystoupí na hlavním pódiu zlínsko-znojemská kapela The Only Way a poté zahraje Smokie Forever Band, kapela hrající věrně repertoár britské skupiny Smokie.

V neděli 15. prosince se mohou děti těšit na Jirku Hadaše, který vykouzlí v 10.00 a ve 14.00 Kouzelné Vánoce. Od 15.00 budou připraveny tvořivé dílničky s Radiem Čas a velké vánoční malování na obličej. Nedělní program zakončí od 18.00 na hlavním pódiu Michal hrůza s kapelou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x