Autonehoda si vyžádala jeden lidský život

foto: HZS Zlínského kraje
POZDĚCHOV - Srážka dvou aut u Pozděchova na Vsetínsku si vyžádala lidský život. Řidič i přes včasnou pomoc hasičů a záchranářů zemřel při převozu do nemocnice.

K vážné autonehodě dnes vyjížděly profesionální jednotky hasičů ze Vsetína a Zlína a dobrovolná jednotka z Vizovic. Dvě auta se srazila krátce před polednem u obce Pozděchov na Vsetínsku.

Když hasiči dorazili na místo nehody, zjistili, že v autech cestovali pouze řidiči. Brzy se ukázalo, že muž, který jel v autě Škoda, je vážně zraněný. Okamžitě tak zahájili první pomoc a po příjezdu zdravotníků se střídali při resuscitaci.

„Zraněného řidiče později naložili do sanitního vozu, ale i přes rychlou pomoc se nepodařilo jeho život zachránit. Zdravotníci do nemocnice převezli i druhého řidiče auta značky Volkswagen. Ten na tom byl po zdravotní stránce mnohem lépe,“ informovali krajští hasiči na svých facebookových stránkách.

„Škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na 850 tisíc korun. Dechovou zkoušku u řidičů nebylo možné provést,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Příčina a okolnosti nehody jsou aktuálně v šetření Policie České republiky.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x