Berani krůček od předkola. Litvínov udolali v prodloužení 4:3

Foto: Zlin Press Jiří Zaňát
ZLÍN - Pořádné drama se šťastným koncem. Po dvou třetinách vedli Zlíňané nad hokejisty Litvínova 3:1, náskok ale ztratili a pak jim v prodloužení přivál dva důležité body Honejsek.

Byli to hosté, kteří šli neohroženě do vedení, jejich prekérní situace na chvostu tabulky pod hrozbou sestupu jim velela útočit. A Jánský už v 7. minutě udal tón, když propálil Kašíka.

Domácí se otřepali ve druhé části. Nejdříve zacílil naprosto přesně ve 24. minutě z ideální předbrankové pozice bek Ferenc.

Beranům dokonale vyšel závěr prostřední periody. Nejdříve ve 39. minutě Herman a za chvíli ještě Köhler stanovili nadějné průběžné skóre na 3:1.

Hosté ale jak známo hrají o vše. Jejich zvýšené úsilí korunoval v 52. minutě Kudla a pak za dvě minuty v přesilovce srovnal druhým gólem Jánský.

V prodloužení ovšem našel Šlahař Honejska, jeho blafák byl naprosto dokonalý, v brance skončil nejen puk, ale i střelec.

PSG Berani Zlín – Verva Litvínov 4:3.

Tři kola do konce základní části, náskok na Vítkovice má desátý Zlín sedmibodový. Což je už téměř jistá vstupenka do předkola play off.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x