Berani zvou fandy do nové sezóny. Prodej permanentek začal

Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN - Už od pondělí běží ve Zlíně prodej permanentních vstupenek na novou hokejovou sezónu. Zlínští Berani mají spolu s fanoušky zajímavé motto: Spolu a neústupně!

Letošní boj o přízeň věrných má řadu inovativních prvků. Na vstupenkách na novou sezónu se pro předplatitele dívají tři opory klubu. Antonín Honejsek, Zdeněk Okál a Libor Kašík.

Prvně jmenovaný, šikovný útočník Honejsek, má novou roli. Vyzkouší si totiž roli prodejce permanentek přímo v pokladně zimního stadionu.

„V této době jsou pro nás fanoušci ještě důležitější než v jiných letech, než kdykoliv jindy,“ zdůrazňuje za klub marketingový manažer Libor Kožík.

Klub pokračuje v dalších aktivitách, už teď například nabízí vstupenky na osvědčenou akci, v pořadí třetí Ševcovský ples.

Hokejisté jsou v plné přípravě na suchu, v nové sezóně bude vedení klubu sázet především na odchovance a hráče z blízkého okolí.

Mimochodem při pohledu na největší úspěchy, tedy tituly z let 2004 a 2014, tomu nebylo jinak. Před šestnácti lety přivedl svůj tým k titulu Miroslav Okál. Ikona klubu oslavila před nedávnem správně chlapské padesátiny.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x