Bílokarpatské slavnosti se letos budou konat devět dní

Bílokarpatské slavnosti se blíží. Foto: archiv (facebook Bílokarpatské slavnosti)
UHERSKÝ BROD - Letošní Bílokarpatské slavnosti budou pestrou paletou kulturních, společenských, gastronomických a sportovních akcí pro všechny generace. Konat se budou od pátku 2. do neděle 11. června.

„Představitelé města Uherský Brod se rozhodli, že letos se opět vrátíme k původní myšlence Bílokarpatských slavností, tedy že to bude velká oslava kultury regionu, gastronomie regionu a obyvatel regionu Bílých Karpat,“ uvedl ředitel Domu kultury Uherský Brod Radek Srnec.

Slavnosti vyvrcholí víkendem od pátku 9. do neděle 11. června. Zapojí se do nich všechny kulturní, sportovní a společenské organizace a školy působící ve městě. „Oslovujeme folklorní soubory na sobotní program, na páteční program oslovujeme rockové kapely, které mají nějaké významné výročí na scéně a podobně. Oslovili jsme také místní restaurace, některé se přidaly k této výzvě,“ dodal Srnec.

V jídelních lístcích se objeví regionální speciality. Všechny venkovní programy budou zdarma. Informace o vstupném a všech akcích najdou zájemci na webech Domu kultury, města a Městském informačním centru.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x