Bouraly osobáky, kamion skončil v poli. Námraza opět potrápila řidiče

Řidiče v pátek potrápily namrzlé cesty. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Na mnoha místech Zlínského kraje potrápily v pátek řidiče kluzké silnice. Během dopoledne byly velmi namrzlé cesty na Uherskohradišťsku, kam hasiči vyjeli hned třikrát.

Krátce před osmou hodinou ranní u obce Hluk nezvládl řidič jízdu s kamionem plným palet, sjel ze silně namrzlé komunikace na pole, kde se převrátil na bok. Řidič vyvázl bez zranění. Na pomoc mu vyjeli profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště.

Uherskohradišťští hasiči po cestě zpět na stanici narazili u Kunovic na další vozidlo, se kterým řidič sjel také mimo cestu a nemohl vyjet zpět. I tento řidič naštěstí vyvázl bez zranění.

Další dopolední nehoda se stala v Uherském Brodě, kde do sebe narazila dvě vozidla. Na místo byli vyslání místní profesionální hasiči. Ti u aut provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Po nárazu došlo i k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem.

A klouzalo to i v Luhačovicích, kde se střetly v ulici Hrazanská dva osobáky. K nehodě, která se stala krátce před polednem, vyjeli místní profesionální hasiči. Ti u aut provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Taktéž došlo k malému úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem. Nehoda se obešla bez zranění. Jakmile to situace dovolila, uklidili hasiči použitý sorbent ze silnice včetně střepů a úlomků z aut.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x