Brněnská ulice ve Starém Městě bude neprůjezdná do konce října

Foto: televize TVS
STARÉ MĚSTO - Až do konce října musí řidiči přetrpět další komplikaci v dopravě. Tentokrát se jedná o úplnou uzavírku ulice Brněnská ve Starém Městě u Uherského Hradiště.

Centrum Starého Města bylo před několika dny hlavní objízdnou trasou při opravě kunovické estakády. Ani teď se zde řidičům úplně neuleví. Před několika dny totiž začala rekonstrukce kanalizace, která uzavřela hlavní tah městem, tedy Brněnskou ulici.

Uzavírka je v místě u majáku od odbočky na Tovární směrem na Uherské Hradiště k ulici Finská. Místo je průjezdné pouze pro autobusy, aby byla zabezpečena kompletní autobusová doprava,“ uvedl starosta Starého Města Kamil Psotka.

Slovácké vodárny a kanalizace v těchto místech provádějí opravu kanalizačního potrubí, které se nachází přímo pod vozovkou. Objízdné trasy vedou obousměrně ulicí Tovární a pokračují odbočením na ulici Huštěnovská po kruhový objezd.

Osobní auta pokračují ulicí Východní s výjezdem na ulici Hradišťská. Nákladní auta z kruhového objezdu pokračují směrem na ulici Huštěnovská, Velkomoravská a na hlavní křižovatku.

Už máme za sebou více než týden uzavírky, oficiálně by měla trvat do poloviny listopadu, ale podařilo se nám domluvit s dodavatelem, že by měla trvat pouze do konce října, pokračoval Psotka.

Objížďky samozřejmě přinášejí také řadu zmatků a komplikací. Například dočasná změna přednosti a nefunkční semafory zmátly řidiče natolik, že se v jediném odpoledni na hlavní křižovatce třikrát bouralo. Změny přednosti nakonec policie odstranila. Staré Město teď trápí především řidiči, kteří nerespektují objízdné trasy a cestu si zkracují uličkami města.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x