Další dopravní změny v Kunovicích. Co Vás čeká od pondělí 2. května?

V pondělí 2. května dojde ke změně ve vedení dopravy v rámci úprav křižovatky na I/55 v Kunovicích. Mapa další etapy – ŘSD
KUNOVICE - Od 2.5. bude zahájena další etapa stavebních prací realizovaných v rámci rekonstrukce průtahu I/55. V této etapě budou prováděny práce na náměstí Svobody a v části ulice Lidická a Osvobození.

Zcela uzavřen bude úsek od přechodu pro chodce mezi poštou a Starou školou až po restauraci „Masáro“, vč. části ulice Osvobození před prodejnou nábytku. Odbočení směr Míkovice a směr Hluk bude zcela uzavřeno.

„Naopak opět zprovozníme komunikaci I/55 ve směru ve směru Uherské Hradiště – Veselí nad Moravou. Obousměrně průjezdný bude také příjezd k průmyslové zóně v ulici Panská,“ popsal změnu projektový manažer zhotovitele stavby společnosti Skanska Roman Zbořil.

Pro vozidla nad 7,5t stále platí objízdná trasa přes Nedakonice a Moravský Písek. Směr Míkovice bude uzavřen po dobu přibližně 8 týdnů. V závěrečné části rekonstrukce bude ještě následovat uzavírka odbočky do průmyslového areálu leteckého výrobce. Veškerá omezení na komunikaci I/55 v Kunovicích skončí začátkem srpna.

Výsledkem bude zvýšení bezpečnosti pro všechny účastníky provo­zu, včetně pěších a cyklistů a posílení kapacity silničního průtahu.

Zobrazit fotogalerii >>

--> --> --> --> -->